Cowabunga! Țestoasele Ninja au sosit în World of Warships

World of Warships ne surprinde din nou cu o colaborare proaspăt scoasă din *ahem canal *ahem: Țestoasele Ninja ajung în joc! Începând cu 25 septembrie și până pe 10 octombrie, jucătorii pot pune mâna pe o serie de pachete care includ tot ce și-ar putea dori un fan: Comandanți, skin-uri, camuflaje, steaguri și multe altele, toate inspirate din universul Teenage Mutant Ninja Turtles.

Ce se întâmplă atunci când combini nave de război și… surferi ninja? Ei bine, obții un crossover neașteptat. Colaborarea aduce două skin-uri exclusive: Turtle Lair pentru crucișătorul italian de tier X Napoli și Shredder Team pentru cuirasatul german de tier X Schlieffen. Dar nu e tot! Avem și două camuflaje noi, unul dedicat eroilor în carapace și unul răufăcătorilor celebri, disponibile pentru toate navele din joc.

Pe lângă skin-uri, șase personaje iconice din universul Testoaselor Ninja ajung în World of Warships sub forma unor Comandanți. Da, ai citit bine! Poți naviga cu Leonardo pe navele italiene, cu Raphael pe navele americane, sau cu Donatello pe vasele europene. Nici Michelangelo, cu al său vibe relaxat, nu lipsește, fiind comandantul perfect pentru Pan-America. În plus, Shredder ia controlul asupra navelor japoneze, iar temutul Krang va comanda flota germană. Ca să fie meniul complet, Wargaming adaugă și cinci steaguri noi, un patch exclusiv obținut printr-un lanț de misiuni și mult râvnitele Pizza Time Premium Containers, care pot conține obiecte tematice, perfecte pentru fanii nostalgici ai Testoaselor.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.