Top 5 jocuri FPS pe care le așteptăm în 2024

Jocurile tip FPS rămân în continuare unele dintre cele mai iubite și apreciate genuri de către comunitatea de gameri din toată lumea, iar anul acesta dezvoltatorii nu ne-au dezamăgit și ne-au pregătit o serie de suprize care mai de care mai interesante.

Iată mai jos topul nostru cu cele mai așteptate jocuri FPS din 2024:

PIONER

PIONER este un 1st person MMORPG axat pe supraviețuire și explorarea lumii înconjurătoare. Acțiunea se desfășoară pe o insulă post-apocaliptică din epoca sovietică.

În joc vei alege o facțiune din care să faci parte, iar fie că ai ales să fii mercenar, bandit, paznic de caravană, explorator sau pionier, vei avea de-a face cu creaturi îngrozitoare, vei explora anomalii, vei confrunta vânători din alte facțiuni și vei îndeplini misiuni speciale. Luptele sunt atât de tip PVP cât și PVE.

Jocul va fi disponiobil pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X, iar conform dezvoltatorilor de la GFAGames este programat să apară cândva în cursul acestui an.

Poți urmări mai jos trailerul oficial.

Luna Abyss

Luna Abyss este un FPS single player plin de acțiune și aventură, alături de foarte multe elemente de platforming.
Acțiunea se desfășoară într-o închisoare spațială din interiorul Lunii. Ca prizonier al închisorii, primești sarcina de a te aventură în căutarea unor minuni tehnologice străvechi aflate în interiorul abisului, dar și a unei vechi colonii pierdute.


Fiecare mișcare va fi urmarită de gardianul tău inteligent, Aylin, o voce caldă și pe alocuri malefică, dar care însă nu te va putea proteja și de creaturile extraterestre și de șoaptele ecourilor care te vor înnebuni.

Jocul a fost dezvoltat de Bonsai Collective, iar creatorii săi s-au inspirat din jocuri precum Nier Automată, Destiny, Halo, precum și creațiile manga ale lui Junji Ito. Încă nu avem o dată finală de lansare, însă demoul jocului este deja disponibil. Jocul va fi lansat pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S

Urmărește gameplay trailerul oficial.

Clockwork Revolution

Clockwork Revolution este un joc cu adevărat interesant, care ne-a captat atenția încă de la primele imagini.
Acțiunea jocului se petrece în grandioasa metropolă Avalon, alimentată cu aburi, unde protagonistul pornește într-o aventură pe parcursul căreia descoperă o invenție futuristă ce-i permite să călătorească în timp și să influențeze evenimentele cheie, astfel modificând cursul istoriei.


De la roboți futuristi și trenuri zburătoare cu aburi, până la arme vechi dar cu tehnologie futuristă și o grafică retro-victoriană, jocul se prezintă foarte promițător, așa că asteptăm cu nerăbdare să se lanseze.

Dată oficială de lansare nu a fost comunicată încă, dar știm că va fi lansat cândva pe parcursul acestui an. Jocul este dezvoltat de InXile Entertainment și va fi lansat pe PC și Xbox Series X/S.

Iată și trailerul oficial al jocului.

The Delta Force: Hawk Ops

The Delta Force: Hawk Ops este un joc care cu siguranță ne aduce nostalgie, dar pe care chiar îl așteptăm cu brațele deschise.

Delta Force: Hawk Ops este un joc free to play care oferă atât o componentă multiplayer, cât și una single player.

Până acum, au fost anunțate trei moduri de joc: Hazard Operations, Havoc Warfare și Black Hawk Down.


În Hazard Operations vei face parte dintr-o echipă de trei jucători cu diferite abilități, iar misiunea echipei este să captureze un dispozitiv numit MandelBrick și ajungă cu el la punctul de extracție. Partea dificilă? Echipa care deține MandelBrick-ul are mereu poziția dezvăluită pe harta celorlalți.

Havoc Warfare este un remake al gameplay-ului clasic din jocurile anterioare, în care vei putea să pilotezi nave, tancuri și elicoptere și să îți demostrezi abilitățile în luptele terestre.

Iar Black Hawk Down este versiunea remasterizată a campaniei single player din jocul original Delta Force: Black Hawk Down. Bazată pe cartea Black Hawk Down (care a inspirat și filmul cu același nume), campania te pune în rolul unui soldat ce luptă prin mahalalele din Mogadishu.

Data de lansare nu a fost anunțată oficial, însă preînregistrarea pentru testarea jocului a început deja pe site-ul jocului. https://www.playdeltaforce.com/en/
Jocul va fi free to play și va fi disponibil pe PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox X și S și pe mobil.

Iată și un trailer cinematic.


S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl este probabil cel mai așteptat joc al anului, acesta fiind următorul joc din franciza ucraineană S.T.A.L.K.E.R.
Așa cum ne-am obișnuit, Heart of Chornobyl este un joc horror de acțiune și aventură. Acesta continuă evenimentele trilogiei originale S.T.A.L.K.E.R, însă nu este necesar să fi jucat jocurile anterioare pentru a înțelege povestea.


Încă nu știm care va fi intrigă narațiunii, însă ce știm este că trebuie să supraviețuiești vieții în Zona, să afli poveștile altora, și că în aventură ta vei întâlni mutanți periculoși, bandiți, mercenari, forțe oficiale și alți STALKERI supravietori ai Zonei, cu care te poți împrieteni sau le poți trage un glonț în cap. Atenție însă, deciziile tale vor avea și consecințe.

Poți face de asemenea misiuni pentru cei care dețin puterea în Zona, pentru a obține recompense valoroase, și poți de asemenea să explorezi acest tărâm plin de pericole și mistere.

Ce este cu adevărat interesant și nou este că ai la dispoziție peste 60 de kilometri pătrați pentru explorare. Drept urmare, potrivit celor spuse de dezvoltatori, va fi nevoie de „mai mult de 100 de ore de joc pentru a-i explora secretele”. Așa că, timp să avem.

Data de lansare oficială este 5 septembrie 2024, iar jocul va fi disponibil pe PC și platformele Xbox Series X|S. 🙂

Iată și trailerul oficial.

Acesta a fost topul nostru pentru jocurile FPS din 2024 pe care le așteptăm cu mare nerăbdare. Nu ne rămâne decât să fim pe fază pentru lansările oficiale și să ne punem bani deoparte pentru jocuri. Iar dacă n-avem console, trebuie să ne pregătim și de upgrade-urile pe care trebuie să le facem la ale noastre sisteme PC gaming.

Dacă ai și tu recomandări de jocuri pe care le aștepți cu mare interes anul acesta, lasă-ne un comentariu și povestește-ne despre el.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.