Un nou patent pentru PS5 făcut de Sony sugerează că ar putea lansa curând faceplate-uri oficiale

ps5-faceplates

PS5-ul lui Sony ar putea fi curând personalizat o idee mai mult, deoarece compania a primit un brevet pentru un nou set de faceplate-uri. Descoperit de OPAttack, brevetul este intitulat „Capac pentru dispozitiv electronic” și detaliază un „design ornamental pentru un capac pentru un dispozitiv electronic”. Diagramele faceplate-urilor de PS5 le puteți vedea mai jos.

ps5 faceplates

Merită remarcat faptul că brevetul nu se referă în mod direct la faceplate-urile care pot fi înlocuite sau chiar la skin-uri în care acestea pot fi îmbrăcate, dar sugerează că o anume modalitate de personalizare se întrevede la orizont dacă Sony decide să implementeze acest document.

Nu este nici măcat prima dată când Sony introduce faceplate-uri personalizate pentru PlayStation, deoarece modelul original de PS4 venea cu propria selecție de faceplate-uri mici care acopereau partea superioară a consolei.

ps5 faceplate

Oficial, PS5 nu vine încă în nicio variantă alternativă în afară de cea implicită cu faceplate-uri albe cu care a fost lansat. În mod neoficial, există opțiuni terțe disponibile, dar aceste companii au intrat în conflict cu Sony și au fost amenințate de compania japoneză cu procese juridice.

Două exemple notabile au fost CMP Shells — care a atras furia legală a Sony în 2020 — și Dbrand, care a oferit celebrele „Darkplates” pentru 50 de dolari. Acestea din urmă fiind foarte populare când s-au lansat, Dbrand l-a îndrăznit pe producătorul de console să îi dea în judecată, iar la scurt timp asta a și făcut. Avocații Sony au amenințat cu repercusiuni legale dacă compania năzdrăvană nu oprea toată producția de Darkplates, dar stați fără griji! Dbrand le-a înlocuit cu Darkplates 2.0, care sunt…ceva mai unice.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.