League of Legends, Valorant și toate jocurile Riot Games de PC se găsesc de azi pe Epic Games Store. Și Jinx ajunge în Fortnite ca parte a aceluiași crossover

league epic

Toate jocurile lui Riot, League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra și Valorant, sunt acum disponibile și pe Epic Games Store, lucru excelent pentru posesorii de PC-uri și laptopuri gaming care vor să își unifice colecția de jocuri într-o singură aplicație. Totuși, cei care descarcă oricare dintre jocurile Riot prin Epic Games Store vor trebui să aibă instalat și launcher-ul Riot pentru a le accesa. Totodată, Jinx din League Of Legends ajunge în Fortnite ca skin.

În primul crossover al Epic Games cu Riot Games — și primul personaj din universul League of Legends care apare într-un joc non-Riot — Jinx este deja disponibilă în magazinul din Fortnite. Colaborarea celebrează premiera din acest weekend a serialului animat Arcane pe Netflix, în care Jinx este una din cele două protagoniste — cealaltă fiind Vi, soră-sa.

Neobișnuit pentru Netflix care lansează calupuri de sezoane deodată, cele trei episoade din Arcane se vor lansa în săptămâni succesive, pe 6, 13 și 20 noiembrie.

„Riot Games este unul dintre cei mai buni dezvoltatori și creatori de francize de divertisment inovatoare din lume”, a spus Steve Allison de la Epic Games. „Suntem încântați că au ales să se asocieze cu noi pentru a-și aduce titlurile milioanelor de jucători noi prin Epic Games Store.”

Colecția completă a lui Jinx în Fortnite include outfit-ul din Arcane, târnacopul Pow Pow Crusher, spray-ul Jinxed, Back Bling-ul Dream Monkey, melodia de lobby Playground și două ecrane de încărcare: Wreaking Havoc și Katchoo!. Fiecare item poate fi cumpărat individual sau în bundle pentru a beneficia de un mic discount.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.