Bucharest Gaming Week 2024: Evenimentul major al toamnei pentru gameri revine într-un format spectaculos

Se pare că toamna aceasta ne rezervă din nou un motiv serios de hype: Bucharest Gaming Week revine pentru a opta ediție, într-un format hibrid care promite să aducă laolaltă comunitatea de gaming din România și cele mai noi titluri de jocuri. Între 5 și 13 octombrie 2024, gamerii vor putea să se bucure de un mix perfect între evenimente fizice și online, iar punctul culminant va avea loc la Palatul Parlamentului în weekendul 12-13 octombrie.

O locație emblematică, trei săli uriașe și gaming cât cuprinde

Evenimentul central va ocupa trei săli impresionante din Palatul Parlamentului – Unirii, Take Ionescu și I.I.C Brătianu – transformându-le într-o locație ideală pentru gameri. Aici vei putea să te întâlnești cu cei mai populari streameri din România, să concurezi în zeci de competiții cu premii atrăgătoare și să urmărești unele dintre cele mai intense meciuri demonstrative de eSports.

Tudor Dăescu, co-organizator al Bucharest Gaming Week, ne-a dezvăluit că ediția din acest an va aduce titluri extrem de populare în România, precum Fortnite, Counter-Strike, EA FC 25, Brawl Stars și Minecraft.

„Primele competiții de FC 25 organizate în România vor avea loc aici, la Bucharest Gaming Week. Vom avea și alte jocuri noi, unele prezentate în premieră la Gamescom, astfel încât să facem din acest eveniment unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est.”

Tudor Dăescu

Streameri de top și un show pe scena mare

Nici cei mai populari creatori de conținut nu vor lipsi din peisaj. Primele nume confirmate sunt xSlayder, Ovvy, iRaphahell, iSilent, LucaLuk, Sinner și Sky. Aceștia vor organiza meciuri demonstrative în jocuri precum Minecraft, Counter Strike 2, EA FC 25 și Fortnite, iar tu vei avea șansa să joci cot la cot cu ei pe scena principală a evenimentului. Pe lângă aceste meciuri spectaculoase, vei putea participa la sesiuni de meet & greet pentru a te întâlni față în față cu influencerii preferați.

Nu putem să uităm nici de parada de cosplay, unde fanii vor putea admira cele mai bune costume inspirate de personajele din jocuri video.

Workshop-uri și conferințe

Bucharest Gaming Week nu înseamnă doar competiții și entertainment. Vei putea participa la o serie de evenimente conexe care vor explora oportunitățile oferite de industria gaming-ului. De la workshop-uri de game development dedicate liceenilor, la conferințe despre cybersecurity, evenimentele vor acoperi tot ce înseamnă cultura gamingului în România.

Cine știe, poate vei descoperi chiar următoarea ta pasiune în aceste zile. Proiecțiile de filme inspirate din jocuri video și sesiunile de gaming în sălile de jocuri din Capitală vor completa experiența acestei săptămâni dedicate gamerilor.

Programul complet va fi anunțat în curând, iar biletele sunt deja disponibile pe iabilet.ro. Pregătește-ți echipamentul de gaming și adună-ți gașca!

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.