AOC lansează monitorul portabil care îți transformă laptopul în stație de lucru completă

După pandemia care a schimbat complet modul în care lucrăm, tot mai multe companii au adoptat stilul de lucru hibrid, combinând munca de la birou cu cea de acasă sau din alte locații. Însă, odată cu această libertate vine și nevoia unor soluții tehnologice care să permită o productivitate ridicată oriunde te-ai afla.

Așa că cei de la AOC s-au adaptat la cerințele clienților și au lansat noul monitor portabil AOC 16T3EA. Acest monitor promite să îți transforme orice spațiu într-un birou complet echipat, oferindu-ți flexibilitatea de care ai nevoie pentru a lucra eficient, indiferent de locație.

Monitorul dispune de un design slim, având o grosime de 11,5 mm și un panou IPS de 15,6″, fiind astfel cel mai bun companion portabil pentru laptopuri de dimensiuni similare și permițând o configurație mobilă multi-monitor în doar câteva secunde.În ceea ce privește conectivitatea, monitorul vine echipat cu un port USB Type-C (cu suport DisplayPort Alt Mode). Așadar, indiferent dacă lucrezi de la distanță sau în timpul deplasărilor de afaceri, vei putea seta cu ușurință un al doilea ecran pentru a spori productivitatea și multitasking-ul.

Cântărind sub 1,1 kg, monitorul beneficiază și de un suport pliabil încorporat, care îi conferă o varietate de unghiuri de înclinare, dar și de un suport de montare VESA de 50×50 mm.

Monitorul AOC 16T3EA nu este doar un partener ideal pentru muncă, ci și pentru momentele de relaxare. Dacă ești gamer și nu dispui de un monitor de gaming în deplasările tale cu serviciul, acest monitor poate fi extensia perfectă. Cu ecranul său IPS de 15,6″, o rezoluție Full HD și o luminozitate maximă de 250 nits, monitorul poate fi utilizat în spații interioare, dar și în mișcare, precum în timpul călătoriei cu un avion sau cu trenul.

Așadar, monitorul AOC 16T3EA poate fi partenerul perfect atât pentru laptopul, cât și pentru tableta ta, oferindu-ți libertatea de a-ți extinde spațiul de lucru cu încă un monitor, rapid și fără bătăi de cap.

AOC 16T3EA va fi disponibil începând cu jumătatea lunii august 2024 la prețul recomandat de 891 Lei.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.