A fost anunțat Mortal Kombat 1!

Au trecut numai bine de 4 ani de când s-a lansat Mortal Kombat 11 și lumea deja se întreba când vom vedea un titlu nou, mai ales că anul acesta NetherRealm Studios a sărbătorit 30 de ani de la apariția francizei. Iată că astăzi ni s-a răspuns la întrebare sub forma unui trailer în care este anuțat în mod oficial Mortal Kombat 1.

Totuși, de ce Mortal Kombat 1 și nu Mortal Kombat 12? Dacă e să ne luăm după evenimentele jocului precedent, Fire God Liu Kang a “apăsat” butonul de reset pentru întregul univers, așă că toate personajele, firul narativ și celelalte realm-uri o vor lua de la zero, fiind ocazia perfectă și pentru dezvoltator de a începe un alt capitol.

Din acest motiv, acesta ne promite că vom avea parte de un fighting system complet revizuit, noi fatalități și game mode-uri, cât și personaje precum Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage, etc; care vor fi reimaginate de așa manieră încât ne va lăsa complet surprinși.

Mortal Kombat 1 - Announcement Trailer

Mortal Kombat 1 se va lansa în mod oficial pe data de 19 septembrie 2023 pentru PS5, Xbox Series, Nintendo Switch și PC. Conform secțiunii de Q&A, va exista în august o sesiune beta pentru cei care vor precomanda jocul pentru platformele PS5 și Xbox Series.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.