Un hacker a publicat primele imagini din GTA 6

Duminică dimineață au fost publicate pe forumurile publice o mulțime de imagini din Grand Theft Auto VI, inclusiv scene pre-alfa și mai multe capturi de ecran.

Se pare că fișierul de aproximativ 3GB care conține mai multe materiale din GTA 6 a fost publicat de un hacker, care a și amenințat compania Rockstar că va dezvălui mai multe date în curând, inclusiv codul sursă și mai multe versiuni de test atât din GTA V, cât și din GTA VI. Cu această ocazie a fost confirmat și zvonul despre care vorbeam în urmă cu două luni: unul dintre protagoniștii jocului va fi într-adevăr o fată. 

Deși fanii GTA sunt entuziasmați că au putut vedea câteva imagini din noul joc, nu putem spune că ne bucură gestul făcut de respectivul hacker. La urma urmei este totuși un furt, pe care Bloomberg l-a numit “unul dintre cele mai mari hackuri din istoria jocurilor video și un coșmar pentru Rockstar Games”.

Compania a confirmat leak-urile la scurt timp, declarând într-o postare pe Twitter că echipa este extrem de dezamăgită că au fost împărtășite detaliile despre viitorul GTA în acest mod: “Munca noastră la următorul joc Grand Theft Auto va continua așa cum era planificat și rămânem mai implicați ca niciodată să oferim o experiență pentru voi, jucătorii noștri, care să va depășească cu adevărat așteptările.”

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.