‘The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom’ se lansează în mai 2023

Nintendo a anunțat titlul oficial al jocului cunoscut anterior ca The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Continuarea seriei se va numi The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom și va fi lansată pe 12 mai 2023, pe Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Breath of the Wild a avut un succes extrem de mare și s-a vândut în peste 25,8 milioane de copii până în prezent. Continuarea a fost anunțată încă din 2019, în cadrul E3, și trebuia să fie lansată anul acesta, însă în primăvară fost anunțată o amânare de aproximativ un an. Cât despre denumirea oficială, până acum dezvoltatorii au declarat că preferă să nu o divulge “pentru că este posibil să ofere prea multe indicii despre joc”. 

Pe 13 septembrie 2022, Nintendo a dezvăluit și noul trailer pentru Tears of the Kingdom, în timpul unui eveniment Nintendo Direct. Prezentarea este destul de scurtă și nu oferă prea multe detalii, așa că numele și data lansării sunt principalele știri ale zilei. Până acum știm că Link va avea nevoie de o parașută, pentru că acțiunea nu se va desfășura doar pe pământ, ci și în cer. Mai mult decât atât, se pare că povestea se va desfășura într-o regiune mult mai mare. 

Urmărește noul trailer pentru The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.