Assassin’s Creed va fi prezent pe o perioadă limitată în PUBG: Battlegrounds și New State Mobile

Evenimentul crossover se va desfășura din august până pe septembrie și va include mai multe skin-uri, produse cosmetice și evenimente cu tema Assassin’s Creed. 

Cei de la Krafton au confirmat oficial veștile în urmă cu doar câteva zile, pe 28 iulie 2022. Conform comunicatului de presă, “În momentul în care poveștile din Animus devin realitate pe câmpurile de luptă, jucătorii vor putea să achiziționeze produse în joc cu tematică Assassin’s Creed, vor putea să vadă Abstergo Industries integrat în lumea PUBG: Battlegrounds și vor putea participa la o serie de evenimente exclusive cu tematică Assassin’s Creed.” 

Printre recompensele cosmetice din PUBG: Battlegrounds se vor număra 2 seturi de costume, skin-uri pentru rucsacuri sau pentru parașute, dar și charm-uri pentru arme. De asemenea, vor fi prezente pe harta Haven mai multe resurse cu tematică AC. Mai mult decât atât, Abstergo Industries va acapara una dintre cele mai importante clădiri ale hărții, unde jucătorii vor putea găși aparatul Animus și vor putea să experimenteze chiar și clasica săritură ‘Leap of Faith’. 

Tema Assassin’s Creed va fi prezentă și în jocul New State Mobile, unde gamerii vor putea să obțină peste 30 de elemente tematice. Printre ele se numără costumele lui Ezio și al lui Shay, skin-uri pentru vehicule, dar și pentru parașută. 

În PUBG: Battlegrounds, evenimentul se va desfășura în perioada 17 august – 22 septembrie, iar în cazul New State Mobile, între 18 august și 21 septembrie.  

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.