Sezonul 4 din Westworld are teaser nou și dată de lansare

După mai mult de doi ani de la finalul ultimului sezon, a venit timpul să te pregătești pentru reîntâlnirea cu roboții tăi preferați. HBO tocmai a publicat un teaser pentru sezonul 4 din Westworld. 

https://youtu.be/_-0MwZPWKD4

 

Teaserul publicat pe 10 mai pare a fi un întreg puzzle pe care fanii abia așteaptă să-l rezolve. Cei de la HBO nu au fost prea darnici cu detalii din poveste sau dialoguri, însă ne-au oferit totuși o recapitulare a celor mai importante personaje, prin intermediul mai multor scene din serial. Se confirmă așadar reapariția actorilor Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandiwe Newton, Tessa Thompson și Aaron Paul. Cât despre fețele noi din serial, se pare că va trebui să mai așteptăm până când vom avea mai multe informații. Westworld sezonul 4 va fi scris și regizat tot de Jonathan Nolan și Lisa Joy și va fi produs de Kilter Films și Bad Robot Productions în parteneriat cu Warner Bros. 

Al patrulea capitol Westworld va avea premiera pe 26 iunie 2022 pe HBO și HBO Max și va fi compus din 8 episoade. Rămâne însă de văzut dacă vor fi publicate toate în aceeași zi în stilul Netflix, sau va trebui să așteptăm iar câte o săptămâna pentru fiecare episod.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.