Disney a anunțat titlul și data lansării pentru Avatar 2

După aproape 13 ani de la lansarea primului film și numeroase amânări, Disney a dezvăluit data premierei pentru Avatar 2. Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului CinemaCon din Las Vegas, unde a fost prezentat și primul teaser al filmului. 

Filmul se va numi Avatar: The Way of Water, iar premiera va avea loc pe 16 decembrie 2022.

Povestea acestuia îi va aduce din nou în prim plan pe Jake Sully (Sam Worthington) și Neytiri (Zoë Saldana), protagoniștii din primul film Avatar. Conform declarațiilor din cadrul evenimentului CinemaCon, acțiunea se va petrece după aproximativ 10 ani de la întâlnirea celor două personaje, povestea fiind în mare parte despre familia acestora, obstacolele pe care le întâmpină și sacrificiile pe care le vor face pentru a-și proteja copiii. 

Tot la CinemaCon a fost prezentat și un teaser 3D pentru noul Avatar, care conține în mare parte imagini cu diferite regiuni din Pandora. În cursul săptămânii viitoare va fi lansat și primul trailer, care va rula momentan doar la cinema înainte de noul film Doctor Strange.

Inițial, data lansării pentru Avatar 2 era programată pentru anul 2014. 8 ani și 7 amânări mai târziu, se anunță o perioada aglomerată pentru fanii francizei. Se pare că James Cameron a avut nevoie de atât de mult timp nu doar pentru a doua parte, ci și pentru cea de-a treia și a patra. Așadar, până la finalul anului 2028 ar trebui să putem viziona încă 3 filme Avatar. În plus, avem vești bune și pentru cei care nu își amintesc prea bine evenimentele din primul film și ar vrea să îl revadă. Începând cu data de 23 septembrie 2022, Avatar va fi disponibil din nou la cinema, în varianta remasterizată. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.