Avem vești noi despre filmul Ghost of Tsushima!

Sony Pictures și PlayStation Productions vor aduce pe marile ecrane povestea lui Jin Sakai. Vestea cea mare a fost dezvăluită încă de anul trecut, iar acum a venit timpul pentru un nou update. 

Știam deja că de regia filmului Ghost of Tsushima se va ocupa Chad Stahelski – regizorul din spatele seriei John Wick, iar în urmă cu puțin timp au fost dezvăluite mai multe detalii despre un nou membru al echipei. Se pare că de scenariu se va ocupa Takashi Doscher, care a scris și regizat în trecut filmele Still (2018), Only (2019), dar și documentarul ESPN, A Fighting Chance. 

Povestea se va desfășura în jurul anului 1274, în timpul primei inazii mongole asupra Japoniei. În prim plan va fi samuraiul Jin Sakai, care luptă pentru a elibera insula Tsushima. Pentru ca acțiunea filmului să fie cât mai apropiată de cea a jocului, în procesul de producție va fi implicat și dezvoltatorul Sucker Punch Productions, prin intermediul reprezentantului Peter Kang. 

Ghost of Tsushima se alătură așadar listei de jocuri Sony care ajung pe micile sau marile ecrane – pe lângă Uncharted, serialul The Last of Us, sau God of War, pentru care Amazon Prime Video este momentan în discuții cu Sony. Producția filmului este momentan într-o faza incipientă, așadar nu avem încă o dată de lansare sau un trailer. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.