Visele devin realitate în noul trailer Doctor Strange

Pentru a ne readuce aminte că în mai puțin de o lună vom putea vedea filmul la cinema, Marvel a lansat un nou trailer Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Acțiunea se concentrează pe Wanda Maximoff (Scarlet Witch), dar și pe mai multe versiuni ale lui Dr. Strange. Se pare că cele două personaje sunt la fel de importante în povestea filmului, deși până acum nu le-am văzut prea mult împreună, pe același ecran. 

Conform trailerului, Dr Strange și Wanda au mai multe lucruri în comun, printre care și câteva vise ciudate și repetitive din alte universuri. În timp ce Strange se confruntă cu coșmaruri pline de scene apocaliptice, Wanda îi visează pe cei doi fii ai săi, Billy și Tommy, care aparent sunt în viață într-un alt univers. 

Nu i-am văzut în trailer pe Deadpool sau Professor X așa cum s-a zvonit la un moment dat, însă asta nu înseamnă că în film nu își vor face apariția mai multe personaje Marvel. Patrick Stewart a declarat că nu va face parte din film, dar având în vedere că și Andrew Garfield a spus același lucru despre Spider-Man: No Way Home, orice este posibil. Momentan, știm că lista actorilor este compusă din Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen și Xochitl Gomez în rolul noului personaj America Chavez. 

Premiera Multiverse of Madness va avea loc pe 6 mai 2022. 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.