Jocul One Piece Odyssey se lansează în 2022

Bandai Namco a confirmat ieri existența jocului One Piece Odyssey, adaptat după celebra serie manga One Piece, care împlinește 25 de ani. Jocul va fi dezvoltat de ILCA, Inc., studio-ul din spatele jocurilor Pokémon Brilliant Diamond și Pokémon Shining Pearl. 

One Piece Odyssey va fi un joc de tip RPG cu o poveste nouă și originală, design-ul personajelor și al monștrilor fiind realizat cu ajutorul autorului seriei manga, Eiichiro Oda. De asemenea, muzica va fi asigurată de Motoi Sakuraba, compozitorul care a contribuit și la Dark Souls și seria Tales. 

Povestea începe cu o furtună pe mare, în urma căreia protagoniștii sunt separați și ajung pe o insulă misterioasă. Aici, membrii echipei Straw Hats vor avea parte de o mulțime de aventuri și mistere, vor interacționa cu locuitorii insulei și vor avea câțiva inamici de înfruntat. Conform unui articol postat de Bandai Namco, pe lângă Luffy, vom putea juca și cu Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie, și Brook. 

Imaginile din trailerul postat pe YouTube de Bandai Namco arată foarte promițător, însă momentan nu știm cum va arăta gameplay-ul propriu zis. De asemenea, știm că One Piece Odyssey va fi lansat în 2022, însă nu avem încă o dată exactă. Jocul va putea fi jucat atât pe PC sau laptop gaming, dar si pe consolele PlayStation și Xbox Series X/S. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.