Jocul A Plague Tale: Innocence va deveni serial TV

Într-o postare recentă pe Twitter, regizorul francez Mathieu Turi a confirmat că lucrează la o adaptare a jocului A Plague Tale și că abia așteaptă să aducă pe micile ecrane povestea fraților Amicia și Hugo. Serialul va fi realizat cu ajutorul Asobo Studio și Focus Entertainment și va fi filmat în Franța. 

A Plague Tale

Serialul A Plague Tale va urmări povestea din joc. Acțiunea se va desfășura în Franța secolului al XIV-lea, într-o perioada întunecată a istoriei. În prim plan vor fi frații Amicia de Rune și Hugo, care sunt nevoiți să pornească într-o aventură emoționantă și să treacă peste o mulțime de obstacole. Ei sunt vânați de soldații Inchiziției, în timp ce se luptă pentru supraviețuire cu o armată de șobolani și cu ciuma neagră. Ne așteaptă așadar un serial plin de acțiune, suspans și aventură.

2022 pare a fi un an important pentru franciza A Plague Tale. Pe lângă noul serial, tot în acest an ne așteptăm și la lansarea unei continuări a jocului. Se va numi A Plague Tale: Requiem și ne va prezenta noile aventuri prin care vor trece cei doi frați în timp ce se îndreaptă spre sud. Jocul va fi disponibil pe Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC, și Nintendo Switch (Cloud), însă nu avem încă o dată de lansare oficială. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.