Netflix a confirmat data de lansare pentru Resident Evil

Netflix a postat pe Twitter 3 postere pentru noul serial Resident Evil, care includ și data de lansare – 14 iulie 2022. Deși nu avem încă foarte multe informații, putem vedea în postere un detaliu interesant – o pastilă numită Joy produsă de Umbrella Corporation. Povestea serialului va fi împărțită în 2 timeline-uri, iar în prim plan vor fi nume cunoscute deja de fanii celebrei francize dezvoltate de Capcom.

În primul timeline le vom vedea pe surorile Wesker, Jade și Billie, care se mută în New Raccoon City în timpul adolescenței. Ele încep să realizeze că lumea din jurul lor nu e chiar ceea ce pare și că tatăl lor ascunde un secret care ar putea distruge lumea. Al doilea timeline se desfășoară după apocalipsa globală cauzată de T-virus și o are în prim plan pe Jade Wesker. Protagonista luptă pentru supraviețuire, în timp ce se confruntă cu amintiri din trecut, legătura tatălui său cu Umbrella Corporation și detalii legate de dispariția lui Billie.

Serialul este scris de Andrew Dabb, (Supernatural), iar printre actori se vor număra nume cunoscute ca Lance Reddick (Albert Wesker), Siena Agudong, Ella Balinska, Paola Nunez, Adeline Rudolph, și Tamara Smart. Sezonul va avea 8 episoade de o oră și, evident, Netflix ne va oferi ocazia să le vedem în stil maraton pentru că vor fi online toate din prima zi. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.