Trailer final și data de lansare în România: Sonic The Hedgehog 2

Paramount Pictures a lansat astăzi trailerul final pentru Sonic the Hedgehog 2. Deși filmul nu va fi o glumă, cu siguranță vom avea parte o sesiune de râs cum se cuvine chiar pe data de 1 aprilie, atunci când filmul va deveni disponibil la cinema.

Chiar din primele imagini ale trailerului aflăm că mai nou, Sonic este și un veritabil wedding crasher. Având nevoie urgent de ajutorul lui Tom, acesta apare subit chiar în mijlocul unei minunate nunți romantice la malul mării. Și nu este singur. Vine împreună cu Tails și cu…un munte de zăpadă. 

Care este intriga de fapt? Evident, Dr. Robotnik (Jim Carrey) s-a întors și este pregătit să pună mâna pe cea mai puternică armă a lumii – Smaraldul haosului. De acesta dată se bazează pe ajutorul lui Knuckles, a cărui voce este Idris Elba. Knuckles este mai puternic, dar Sonic este mai rapid.

Cel mai probabil știm cine va câștigă bătălia, însă întrebarea este ‘cum anume’? Se pare că va fi păstrată tema primului film cu acțiune cât cuprinde, explozii de toate felurile, lasere, rachete și urmăriri cu mașini rapide. Și evident, umor cât de mult se poate. Nici nu se putea altfel, având în vedere că vorbim despre un film în care joacă Jim Carrey. 

Sonic the Hedgehog 2 va fi regizat tot de Jeff Fowler, iar co-scenariștii sunt Pat Casey, Josh Miller și mai nou, John Whittington (The Lego Batman Movie).

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.