Aloy din Horizon Zero Dawn și Forbidden West ajunge în Fall Guys

Aloy, protagonista din Horizon Zero Dawn și viitorul Horizon Forbidden West, a apărut în destul de multe jocuri pe lângă cele ale lui Sony, dar cel mai recent cameo este cel din Fall Guys, drept o versiune fasolificată împiedicată a eroinei.

Aloy se va alătura magazinului din joc săptămâna viitoare, pe 6 decembrie, adăugându-se la numeroasele costume de tip cameo din Fall Guys. Se pare că va fi adăugat și nou conținut cu gameplay odată cu Aloy, având în vedere că pe contul de Twitter al Fall Guys a apărut un anunț care avertizează că va trebui să vă feriți de amenințările mecanice și să colectați canistre de foc pentru recompense unice în Aloy’s Blaze Canister Mayhem.

Mică recapitulare: exceptând Fall Guys, Aloy a mai apărut și în Genshin Impact, Fortnite și Monster Hunter World: Iceborne; destul de multe crossover-uri pentru protagonista din cele 2 jocuri PlayStation.

O mulțime de alte personaje au ajuns în Fall Guys drept cameo-uri de la debutul jocului din august 2020, cum ar fi AiAi din Super Monkey Ball sau Ratchet & Clank din jocul cu același nume. La fel ca Fortnite, Fall Guys este unul din jocurile numai bune pentru astfel de colaborări.

În ceea ce privește următoarea aventură a lui Aloy, aceasta va fi în februarie cu Horizon Forbidden West. Ea va aluneca direct în ceea ce pare a fi o fereastră de lansare hyper-aglomerată. Va fi o plenitudine de jocuri care vor apărea la doar câteva zile unele de celelalte, precum Dying Light 2 Stay Human, Sifu și Elden Ring. Vom vedea cine iese învingător din acel ring haotic.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.