PUBG primește mountain bike-uri invincibile!

pubg mountain bike

Dezvoltatorul Krafton adaugă mountain bike-uri în PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), așa că în curând veți putea să faceți un wheelie sau bunny hop în timp ce alții se chinuie să rămână ultimii în viață. MTBurile sosesc în update-ul 15.1 — care se află momentan pe serverul de testare — alături de o hartă Sanhok îmbunătățită și diverse modificări la arme.

Vă veți întâlni cu mountain bike-urile pe oricare dintre hărțile PUBG. Ca orice profesionist, veți putea băga un sprint pentru avânt înainte de a sări pentru a vă putea da mari cu abilitățile de pseudo-BMX. Și stați fără griji, opțiunea de wheelie este acolo; pe tastatură trebuie ținută apăsată tasta de sprint și apăsat butonul de jump și vei putea fi un iepuraș săritor după pofta inimii.

Cel mai important, se pare că bicicletele de munte din PUBG sunt nemuritoare. Au o cantitate infinită de healthpoints, jucătorii nu le pot distruge. Și nu că le-aș face reclamă, dar cică sunt și foarte silențioase, așa că prezintă câteva avantaje față de vehiculele obișnuite. MTBurile nu sunt nici măcar exclusiv pentru un singur ciclist, deoarece se mai poate urca un pasager în spate pentru a sări împreună cu voi spre victorie.

Krafton mai testează un nerf pentru P20 și buff-uri pentru shotgunuri, LMGuri, SMGuri și AUG. Echipa a făcut și modificări radicale la muniții pentru a le oferi o oarecare varietate. De exemplu, o muniție de tip QuickDraw mărește viteza de reîncărcare cu 60%. Dezvoltatorii au reproiectat și locul Sanhok’s Bootcamp, deoarece jucătorii au considerat că este prea aglomerat.

Aveți aici toate patch note-urile.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.