Back 4 Blood primește un mod solo offline cu progres în campanie

Turtle Rock Studios va actualiza Back 4 Blood cu un mod solo offline care include progres în campanie, conform unui roadmap cu planuri post-lansare dezvăluit luni de studio. Modul va fi integrat printr-un update gratuit până la sfârșitul anului 2021.

Modul solo offline ajunge prin update-ul gratuit din decembrie, alături de noi linii de aprovizionare, noi cărți de joc și multe altele. În noiembrie, jucătorii vor avea parte și de un patch gratuit pentru Back 4 Blood care promite vagi „îmbunătățiri de tipul quality of life” și „major bug fixes”.

Pentru noul conținut gratuit care va ajunge în 2022, Turtle Rock Studios plănuiește un nou mod de dificultate, un nou mod co-op și mai multe cărți de joc, printre alte îmbunătățiri.

Back 4 Blood va avea și trei expansiuni premium pentru posesorii de anual pass. Momentan știm doar că primul e botezat Tunnels of Terror și că cele 3 expansiuni ar trebui să se lanseze în 2022.

Anual passul pentru Back 4 Blood costă 40 de euro separat, iar cei care cumpără edițiile Deluxe și Ultimate de 90, respectiv 100 de euro, au passul inclus. Back 4 Blood a fost lansat și pe Xbox Game Pass, fiind disponibil și acolo pentru abonații de pe sisteme PC și console.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.