Chris Pratt îi va da voce lui Garfield într-un nou film

Sursa: The Hollywood Reporter

Chris Pratt va fi noua voce a motanului îndrăgostit de lasagna Garfield într-un nou film, potrivit The Hollywood Reporter.

Banda desenată creată de Jim Davis urmărește motanul portocaliu roșu titular, pe proprietarul său, Jon Arbuckle, și pe câinele Odie, dar nu se știe încă cine va fi vocea acestora din urmă. Benzile desenate cu Garfield au debutat în 1978, iar acum dețin recordul pentru cea mai publicată bandă desenată din lume, apărând în 2.580 de ziare și reviste.

Mark Dindal, care a fost la cârma unor filme animate precum The Emperor’s New Groove și Chicken Little, regizează și noul film Garfield, iar David Reynolds lucrează la scenariu — el a lucrat împreună cu Dindal la The Emperor’s New Groove și a co-scris Finding Nemo.

Bill Murray a vocalizat anterior o versiune a motanului pe marile ecrane în Garfield: The Movie, din 2004, și în sequelul Garfield: A Tail of Two Kitties, din 2006. O versiune fictivă a lui Murray din primul Zombieland, interpretată de el însuși, își exprimă regretul că a fost vocea lui Garfield.

Schimbând focusul pe chipeșul caucazian, Nintendo a anunțat recent că Chris Pratt îi va da voce lui Mario într-un film viitor, alături de Charlie Day în rolul lui Luigi, Anya Taylor-Joy în rolul Prințesei Peach și Jack Black în rolul lui Bowser. Ultima oară a fost văzut în filmul de acțiune SF The Tomorrow War, iar printre proiectele sale viitoare se numără clasicul său Star-Lord în Thor: Love and Thunder, dar și reluarea rolului lui Owen Grady în Jurassic World 3.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.