Squid Game este cel mai popular serial de pe Netflix

squid game netflix

Serialul fenomen al Netflix, Squid Game, a depășit Bridgerton pentru a deveni cea mai mare lansare a unui serial de pe platforma de streaming. Peste 111 milioane de oameni au urmărit cel puțin 2 minute din serial în primele patru săptămâni, a anunțat Netflix.

  1. Squid Game, Season 1 — 111 million
  2. Bridgerton, Season 1 — 82 million
  3. Lupin, Part 1 — 76 million
  4. The Witcher, Season 1 — 67 million
  5. Sex/Life, Season 1 — 67 million
  6. Stranger Things 3 — 67 million
  7. Money Heist, Part 4 — 65 million
  8. Tiger King, Season 1 — 64 million
  9. The Queen’s Gambit — 62 million
  10. Sweet Tooth, Season 1 — 60 million
  11. Emily in Paris, Season 1 — 58 million

Squid Game e cu mult în fața primului sezon din Bridgerton, care a adunat 82 de milioane de vizualizări, și  a celor 67 de milioane de vizualizări ale sezonului 1 din The Witcher.

Conform statisticilor Netflix, o vizualizare este contorizată atunci când un cont urmărește o bucată de conținut timp de cel puțin 2 minute, așa că nu putem ști câți oameni au urmărit măcar un episod sau câți au terminat serialul. Dar, în funcție de această contorizare a Netflix,  știm că Squid Game a ieșit indubitabil învingător.

Squid Game este o dramă coreeană de supraviețuire despre un grup de oameni care trebuie să lupte unii cu alții în jocuri ale copilăriei mortale pentru a-și achita datoriile (de data asta fiind vorba literalmente de bani).

Creatorul și regizorul Hwang Dong-hyuk a declarat pentru Variety că a venit cu ideea pentru Squid Game în 2008, când povestea era gândită pentru formatul de film. Cu toate acestea, studiourile de film coreene au refuzat să-l finanțeze din cauza temelor violente care sunt abordate.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.