Manga The Witcher: Ronin a strâns 680.000 de euro pe Kickstarter

Nu a existat niciodată vreun dubiu că manga The Witcher: Ronin de pe Kickstarter nu va fi un succes — și-a zdrobit obiectivul de 90.000 de euro la doar câteva ore după ce campania a fost lansată. Având în vedere imensa bază de fani Witcher și resursele financiare practic nelimitate ale CD Projekt, o campanie de crowdfunding pare fără sens, dar asta nu a părut să diminueze entuziasmul susținătorilor, care au aruncat multe găleți pline de bani în proiect.

Campania s-a încheiat acum la 678.036 de euro, de 7,5 ori mai mult decât obiectivul inițial; suficient pentru a acoperi costul unor bonusuri drăguțe, inclusiv coperți diferite, noi povestiri scurte, o „copertă de calitate premium”. și un The Witcher: Ronin bestiary. O „versiune clasică manga” alb-negru a poveștii principale va fi, de asemenea, inclusă pentru toți cei care au susținut financiar campania.

The Witcher: Ronin va fi disponibilă pentru cumpărare prin intermediul retailerilor convenționali. Ediția de bază „Standard Wanderer” va include ediția hardcover, plus tot conținutul deblocat, în timp ce „Deluxe Wanderer” va include și un poster.

„Am vrut să vedem dacă acest nou concept pentru The Witcher ar fi ceva care i-ar interesa pe fani — și, dacă da, să vedem cât de specială putem face această ediție de colecție”, se arată pe pagina campaniei. „Cu cât mai multă susținere pentru banda desenată, cu atât mai mulți artiști noi sunt uimitori putem înrola pentru a crea artwork mai variat – toate prezentând viziuni unice ale acestei povești Witcher de inspirație japoneză.”

Managerul de pledge-uri pentru The Witcher: Ronin, care va permite susținătorilor să plătească transportul și să achiziționeze add-on-uri, este așteptat să se deblocheze în câteva săptămâni. Livrările vor începe în ianuarie 2022.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.