Următorul PlayStation Showcase are loc pe 9 septembrie

Sony a anunțat următorul eveniment PlayStation Showcase pentru 9 septembrie. Începând cu ora româniei 23:00, evenimentul lung de aproximativ 40 de minute va include „o privire în viitorul PS5” și „update-uri de la PlayStation Studios”. PlayStation Showcase va fi difuzat pe YouTube și Twitch.

Dezvoltatorii din studiourile primare și terțe vor fi prezente pentru a discuta proiectele actuale și viitoare, conform PlayStation Blog. Evenimentul de săptămâna viitoare este primul PlayStation Showcase de aproape un an; ediția de anul trecut este locul în care Sony a dezvăluit oficial PlayStation 5, deci nu e forțată presupunerea că urmează noutăți pe puțin spus incitante.

Sony temperează, însă, așteptările cu privire viitorul în realitatea virtuală next-gen a PlayStation; nimic cu privire la VR nu va fi prezentat în timpul evenimentului de joi.

Sony nu a oferit niciun detaliu specific despre ceea ce va fi prezentat în timpul PlayStation Showcase, dar putem presupune că vom primi noi informații despre Horizon Forbidden West și următorul God of War. Ce se va numi cel mai probabil God of War Ragnarok va fi lansat în 2022, același an în care își face și Horizon Forbidden West apariția.

Înaintea evenimentelor anterioare State of Play, Sony fusese foarte specific când aceste jocuri nu aveau să fie prezente, dar, de data asta, nu există urmă de asemenea avertisment în anunțul oficial

Și Gran Turismo 7 de la Sony a fost amânat până în 2022, dar este posibil să aruncăm o privire asupra stadiului său de dezvoltare.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.