Blasphemous primește gratuit ultimul expansion, dar și un sequel

Blasphemous, sosia 2D a jocului care a definit genul Souls-like, va primi gratuit ultimul expansion în decembrie: Wounds of Eventide. Vestea mai mult decât binevenită este că, în 2023, ne putem aștepta și la sequel! Nu există prea multe detalii concrete despre niciunul din cele 2 anunțuri, dar cert este că trailerul animat pentru expansion arată demențial.

Dacă Wounds of Eventide este asemănător expansiunilor anterioare, înseamnă că va fi la fel de generos. Ultimul DLC gratuit, The Stir of Dawn, a adăugat zone cu totul noi pe hartă, precum și un mod New Game +, șefi noi și multe altele.

Cât despre cei care așteaptă nerăbdători sequelul după afișarea cifrei romane 2 de la finalul trailerului de mai sus — aceiași care vor și devora Wounds of Eventide într-un umil weekend — iată câteva cuvinte din partea dezvoltatorului Game Kitchen:

„Suntem atât de entuziasmați să anunțăm în cele din urmă că am început să lucrăm la sequelul pentru Blasphemous! Comunitatea a arătat atât de multă dragoste pentru primul joc și abia așteptăm să împărtășim mai multe când putem!”

Viitoarea expansiune gratuită va oferi „adevăratul final” al poveștii Penitentului, deci este probabil o continuare a jocului de bază — de altfel extrem de bun.

O raritate în materie de proiecte de succes Kickstarter, Blasphemous a generat un interes uriaș timpuriu, în mare parte datorat stilului vizual pixelat grotesc, în nuanțe de inchiziție spaniolă, care l-au ajutat să treacă peste obiectivul inițial de $50.000; urmând să strângă în cele din urmă peste $300.000. De la lansarea din 2019, unicul Metroidvania a fost actualizat frecvent, beneficiind de dublare în spaniolă, un mod Boss Rush și chiar un crossover cu succesorul spiritual al Castlevania, Bloodstained: Ritual of the Night.

Dacă ați ratat Blasphemous în ultimii 2 ani, este disponibil în prezent pe PS4/PS5, Xbox One, Switch și PC.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.