S-a lansat MechWarrior 5: Mercenaries, GeForce a lansat driver ‘Game Ready’

După aproape 20 de ani în care nu am mai văzut un MechWarrior single-player, astăzi, Piranha Games a lansat cel mai recent titlu din seria MechWarrior, MechWarrior 5: Mercenaries!

Tot de astăzi, gamerii GeForce sunt, ‘Game Ready’ cu cel mai recent driver Game Ready de la NVIDIA. Driverul asigură performanțe optime și în Detroit: Become Human și extinde lista monitoarelor G-SYNC Compatible cu încă două modele.

Câteva imagini din MechWarrior 5:

Lista monitoarelor G-SYNC Compatible se extinde

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și oferă informații în legătură cu monitoarele entry level care oferă o bună experiență variable refresh rate (VRR).

Noul driver adaugă 2 noi monitoare gaming pe lista modelelor G-SYNC Compatible: MSI MAG251RX și ViewSonic XG270. Astfel, numărul monitoarelor G-SYNC Compatible ajunge la 60.

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența cu monitoarele care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel “G-SYNC Compatible”. O listă completă a monitoarelor G-SYNC Compatible este disponibilă pe site-ul NVIDIA.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.