Fortnite Monopoly este 100% real, va fi lansat în curând

Cum știi că ai creat ceva de succes? Ei bine, atunci când ai un joc de Monopoly dedicat. Iar Fortnite va primi acest tratament.

Într-un articol anterior am menționat faptul că o parte mai mare sau mai mică din scăderea în popularitate a lui PUBG este din cauza (sau datorită, depinde unde lucrezi sau ce joc îți place mai mult) creșterii în popularitate a lui Fortnite, popularitate care aparent a dus la o variantă de masă a jocului prin Fortnite Monopoly.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui tweet (pentru că în afara României Twitter este aparent popular) de către unul dintre directorii de la Epic Games, Donald Mustard. Prin care ni se oferă și o dată de lansare pentru Fortnite Monopoly: 1 octombrie.

Decizia a fost una foarte bună de ambele părți. Monopoly este un format ce se poate plia pe aproape orice îi arunci (de la AC/DC la Zelda) iar Fortnite, datorită faptului că este cel mai popular joc digital al momentului, va profita de această ocazie pentru a intra și pe piața bunurilor în format fizic.

De menționat ar fi faptul că jocul, fiind fizic, are parte de cea mai sigură formă de DRM, așa că nu va putea fi jucat în aproape nicio formă gratis (cât timp nu ai un prieten ce deține jocul și timp să-i faci o vizită). Din acest motiv, probabil nu va avea succesul variantei digitale.

P.S: Recomand foarte mult secțiunea de comentarii de la tweetul de lansare.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.