Injustice 2- Trioul feminin fatal

La scurt timp după reveal trailerul lui Swamp Thing, NetherRealm ne oferă cu ocazia “Valentines Day” trei personaje feminine noi care se vor alătura rosterului din Injustice 2.

Pe lângă Black Canary, care a fost prezentată cu ceva timp în urmă, se pot observa  3 personaje noi: Cheetah, Poison Ivy şi Catwoman.

Cheetah este într-adevăr o felină cu gheare ascuţite, iar din puţinul cât este prezentat se poate deduce că va avea un stil de luptă bazat pe lupta de aproape completat de agilitatea unei feline.

Spre deosebire de Swamp Thing, care foloseşte puterea naturii în lupta cu adversarii, Poison Ivy adoptă un stil de luptă clasic, care va fi completat cu puterile sale de a controla natura. Este posibil ca ea să lupte fie de partea lui Batman sau să formeze o alianţă cu Swamp Thing.

Image result for injustice 2 catwoman

Din secvenţele în care este surprinsă Catwoman, observăm că a schimbat ghearele clasice, pe bici, completat de o motocicletă, specifică şi lui Nightwing în jocul anterior. Cu toate că Cat Woman a fost pentru o mare parte aliată cu Batman, aceasta va trece de partea lui Superman pentru scăpa de mânia sa. Şi în acest joc ne putem aştepta ca ea să fie un membru al taberei inamice, fiind surprinsă într-o imagine alături de Harley Quinn şi Gorilla Grod.

Image result for injustice 2 catwoman

Ne aşteptăm ca fiecare personaj în parte să primească un trailer dedicat care să ne prezinte o imagine mai bună despre stilul de luptă  şi tabăra pe care o vor alege în lupta ce urmează

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.