Următorul joc Wolfenstein şi-ar putea face apariţia în curând

Este foarte posibil ca anul acesta sau cel târziu anul viitor să avem ocazia de a juca din nou cu  “B.J.” Blazkowicz. Continuarea jocului Wolfenstein The New Order nu a fost confirmată încă oficial, însă am primit câteva indicii foarte interesante, cum ar fi linia de text din cmd.exe prezentată de Bethesda la E3 2016 pe care scria “The New Colossus” sau afirmaţiile făcute de voice actors că lucrează la un nou proiect.

Pete Hines, marele șef din departamentul de marketing de la Bethesda a afirmat recent că “MachineGames lucrează din greu la ceva anume, şi eu am avut ocazia să-l joc. Este f***ing bananas. Abia aştept să vă arăt despre ce este vorba.”.

Având în vedere toate indiciile care ne-au fost date până acum, o continuare a jocului Wolfenstein se pare că va apărea în curând. Cel mai probabil vom avea parte de un prim trailer la E3 2017, eveniment pentru care compania şi-a arătat foarte mult interesul în ultimii ani.

[spoiler title=’Sfârșitul The New Order’ style=’default’ collapse_link=’true’]Cât despre poveste, momentan este greu să ghiceşti ce se va întâmpla, deoarece The New Order s-a terminat cu moartea personajului principal. Probabil că va scăpa cumva, sau poate vor arăta o peripeţie de-a lui Blazkowicz înainte să își dea duhul.[/spoiler]

Răzvan Ţuţuianu
Răzvan Ţuţuianuhttp://raztutu.hol.es
Programator pasionat de tot ce mişcă în IT
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.