Stephen Gaghan va scrie și regiza filmul Tom Clancy’s: The Division

Pe 19 ianuarie, Ubisoft Motion Pictures a anunțat regizorul filmului: Tom Clancy’s:The Division, și anume: Stephen Gaghan, care este câștigătorul Academy Award®. 

”Suntem încântați să-l avem pe Stephen cu a sa viziune unică în ceea ce privește transpunerea jocului într-un film pentru publicul larg.”, a declarat Gerard Guillemot, Chief Executive Officer al Ubisoft Motion Pictures.

De asemenea, Matt Phelps, vicepreședintele Ubisoft Motion Pictures, a adăugat:”Suntem nerăbdători să vedem universul The Division adus la viață de către talentul și pasiunea lui Stephen.”

”Sunt nerăbdător să lucrez cu Ubisoft Motion Pictures și să colaborez cu echipa de la Massive Entertainment pentru a aduce The Division pe marile ecrane. Sunt o echipă minunată, extraordinar de creativă și dispusă să-și asume riscuri.”, a declarat scenaristul și regizorul Stephen Gaghan. ”Jocul a fost un succes imens, în mare parte datorită efectelor vizuale pe care ei le-au creat,la fel ca și viziunea unui Manhattan apocaliptic. Este ciudat, dar atât de frumos în același timp, captivant, pe scurt –  un peisaj care oferă posibilități multiple.”

Isabelle Frost
Isabelle Frosthttps://www.overheat.ro
Gaming is my only church.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.