AOC se pare că nu se lasă nici cum, deoarece a lansat monitoare de monitoare În continuu. Mai știți de AG241-urile? Dar de U-urile profesionale 4K?
Am scris despre ele în trecut, iar astăzi am plăcerea să vorbesc despre AGON AG251FZ care e o nebunie curată de monitor. 60HZ? 75HZ? 120HZ? 144HZ? Problema deja începe să apară și de partea noastră deoarece acest monitor are 240HZ! Putem să observăm acea rată de refresh? Ce ziceți? Vă las pe voi să faceți testul și eventual scrieți-ne în rubrica de comentarii.
Tehnologie avansată pentru confort sporit în timpul sesiunilor lungi de gaming:
Pentru postură confortabilă a utilizatorului, suportul ergonomic Ergo Dial dispune de diferite moduri de a schimba poziția monitorului cu ajustări pe înălțime acompaniate de o scară care marchează plasarea preferată. Monitorul poate fi, de asemenea, înclinat sau pivotat din modul landscape în cel portret. Ba mai mult, suportul vine cu un mâner atașat, lucru care face monitorul mult mai ușor de transportat către și de la LAN party-uri, spre exemplu.
După o sesiune lungă de jucat, ochii utilizatorului sunt protejați de o tehnologie avansată: Flicker-free diminuează procesul de flickering la minimum și modul Low Blue Light reduce lumina albastră nocivă, în timp ce asigură emiterea cantității exacte de lumină albastră pentru o reproducere a culorii cât mai precisă.
Rafinarea constantă a tehnologiei dă rezultate:
Conform AOC, monitorul AG251FZ a fost gândit pentru a satisface standardele ridicate are gamerilor privind un monitor care să livreze cea mai captivantă experiență posibilă.
Deja vă simt cum sunteți curioși de rezoluție, timpul de răspuns, tot felul de caracteristici după care ne alegem noile periferice. Fără să mai păstrăm secretele, avem un panou TN, 1ms GTG și o rezoluție 1080P. Panoul vine cu o serie de caracteristici unice special proiectate pentru sesiunile de gaming cum ar fi modul Low Input Lag, care se asigură că toate comenzile sunt executate imediat și modul Shadow Control, care iluminează zonele întunecate fără a afecta restul ecranului. Mai avem Adaptive Sync care e compatibilă FreeSync. La conectivitate avem VGA, DVI, HDMI 2.0, Display Port 1.2a, Audio in/out și microphone in/out, câte o bucată din fiecare. Pe lângă mai sunt amplasate și 4x USB 3.0.
Rezumat:
Așadar, se-nvârte cum vrea suflețelul nostru, hertzzzi zboară pe ecran de nici nu-i poți număra, poți băga toate soiurile de mufe în el, boxe are, port de microfon și căști are, eu zic că-i bun. Îl cumpărăm sau nu? Voi ce ziceți? Așteptăm comentariul vostru mai jos pe rubrica de comentarii. Păi o să ziceți: “Daaaaa’… cât costă? Parcă deja îl vreau și eu”. AOC AGON AG251FZ o să ia cu asalt magazinele în ianuarie 2017 la prețul recomandat de 2299 LEI. Nu e rău, nu ?
Game on!