A sosit un nou trailer pentru Wonder Woman

Cel mai nou film al universului cinematic DC, Wonder Woman, se îndreaptă cu pași repezi spre lumina proiectorului de cinema. Filmul ne prezintă originea eroinei din Themyscira, prima ei întâlnire cu pilotul Steve Trevor și totodată prima ei mare aventură.

Datorită unui Război Mondial iminent, Diana, prințesa amazoanelor din Themyscira, pleacă din locul de baștină într-o călătorie inițiatică care o va transforma în Wonder Woman, cea mai mare eroină DC Comics și una dintre cele mai importante personaje feminine din istorie.

Wonder Woman este cel de-al patrulea film din DCEU și îi are în rolurile principale pe Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, Lucy Davis, Danny Huston și Elena Anaya. Filmul urmează să debuteze în cinematografe pe 2 iunie 2017.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.