Noul trailer pentru Watch Dogs 2 ne prezintă povestea jocului

Ubisoft au lansat un nou trailer pentru Watch Dogs 2, iar de data aceasta clipul de 3 minute ne dezvăluie câteva informații noi despre povestea jocului.

Ca și în jocul precedent, întreg firul narativ se învârte în jurul grupului de hackeri anonimi DedSec care se luptă împotrivă a diferite companii capitaliste care doresc control total asupra vieților consumatorilor de rând. Blume Corporation este principală amenințare, această fiind responsabilă și de infamul sistem de operare ctOS care controlează anumite orașe din SUA. Protagonistul nostru, Marcus Holloway, ajutat de aliații săi, Sitara, Wrench și de restul membrilor DedSec trebuie să curețe orașul San Francisco de amenințarea Blume. Noul trailer îl introduce și pe antagonistul jocului: Dusan Nemec, Chief Technology Officer în cadrul Blume.

Se pare că noul Watch Dogs încearcă pe cât se poate să spele păcatele predecesorului său din 2013, joc criticat pentru numeroase aspecte ale gameplay-ului. Watch Dogs 2 vine pe PC, PS4 și Xbox One pe 15 noiembrie.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.