Death Star-ul își face apariția în Star Wars Battlefront

Mai țineți minte Star Wars Battlefront, jocul de anul trecut de la DICE?! EA anunță un nou expansion pentru acesta, lucru excelent având în vedere cât de puțin conținut a avut jocul la lansare. Dacă în lunile trecute am primit diferite hărți de pe diferite planete ale Universului Star Wars, de data această primim Death Star-ul.

Death Star Expansion Pack este al treilea expansion pentru Star Wars Battlefront și le oferă jucătorilor cinci noi hărți, atât locații terestre cât și spațiale, arme noi și Star Card-uri noi. De asemenea expansion-ul vine și cu noi noi eroi: vânătorul de recompense Bossk și wookiee-ul preferat al tuturor, Chewbacca. Expansion-ul Death Star va fi disponibil tuturor celor care dețin Season Pass-ul pentru Star Wars Battlefront.

Este interesant să vedem că în sfârșit DICE au decis să implementeze și bătălii spațiale în Battlefront. Ne amintim că aceste bătălii reprezintă un element foarte important al universului Star Wars.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.