Suicide Squad şi noul lor trailer atacă!

Încă din primul trailer, cel prezentat anul trecut la Comic Con, Suicide Squad, filmul cu super-ticăloşi regizat de David Ayer, mi s-a părut o gură de aer proaspăt într-o lume a filmelor cu super-eroi suprapopulată de culori, poveşti banale şi acţiune fără sens. Urmând să debuteze în cinematografe din 5 august, Suicide Squad spune povestea unui grup de răufăcători din universul DC reuniţi de Amanda Waller (Viola Davis) într-o echipă haotică şi greu de controlat.

“Gaşca sinucigaşă” este formată din Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Enchantress (Cara Delevingne), căpitanul Boomerang (Jai Courtney), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Killer Croc, Slipknot, El Diablo şi Katana. Bineînţeles că în film îşi va face apariţia şi Jokerul interpretat de Jared Leto.

Al doilea trailer al filmului vine cu o mulţime de scene noi puse cap la cap pe un ritm alert pe fundal fiind celebra melodia “Bohemian Rapsody” de la Queen. De asemenea, s-a pus accentul mai mult pe personajele din Squad, trailerul detaliind personalitatea şi abilităţile fiecărui membru.

Suicide Squad atacă cinematografele începând cu 5 august anul acesta.

httpv://www.youtube.com/watch?v=CmRih_VtVAs

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.