Noi jocuri Conan de la Funcom

Vă mai amintiți bijuteria genului MMO, Age of Conan? Ei bine, jocul este încă funcțional, chiar dacă numărul abonaților niciodată nu s-a ridicat la nivelul sperat de producători. Conan a venit, dar în loc să devină următorul ”WoW killer” s-a împiedicat și a căzut în propria sabie. Cei de la Funcom au anunțat că vor să mențină deschise serverele și în 2016 vor să ne impresioneze și cu alte aventuri ale infamului barbar.

Chiar dacă nu a reușit să devină un succes răsunător nici în forma free-to-play, Age of Conan se târăște mai departe. Aparent, cei de la Funcom sunt mai încăpățânați decât celebrul fiu al Hyboriei și pe lângă menținerea MMORPG-ului și-au dezvăluit planurile referitoare la lansarea a trei noi titluri Conan în 2016.

Rui Casais, liderul Funcom, îl consideră pe Conan unul dintre cei mai cunoscuți eroi fantasy și declară că ”este un vis să lucrezi cu acest univers.”

Având în vedere istoria Funcom nu aș băga mâna în foc că vom primi trei jocuri Conan la anul sau că acestea vor fi jocuri șlefuite și terminate în momentul apariției. Dacă totuși anunță măcar cele trei titluri promise în 2016, cel mai probabil unul va fi un expansion al MMO-ului, în timp ce al doilea se va adresa pieței mobile. Asta ne lasă să speculăm despre al treilea titlu, care s-ar putea să fie un joc de acțiune surprinzător.

Games Bond
Games Bond
My name is Bond, Games Bond! Sunt arogant deoarece experienta mea de gaming ar putea sa aiba propriul buletin. Sunt sanse maxime sa nu fim pe aceeasi lungime de unda daca crezi ca CS, LOL sau DotA sunt jocurile care fac universul sa se invarta. Nu cred ca toti gamerii sunt egali sau ca orice pusti are dreptul sa poarte acest titlu. Insa, daca titluri precum Ico, Grim Fandango sau Baldur's Gate iti spun ceva, daca vrei mai mult decat ineptiile debitate de toti specialistii autodeclarati, fii cu ochii pe ce scriu. Va fi o calatorie interesanta!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.