YouTube – La ce s-au uitat românii în 2015

Se pare că românilor le place destul de mult să piardă timpul în faţa ecranului uitându-se pe YouTube, cel puţin aşa reiese din topurile Google publicate la finalul acestui an. În mare, poporul nostru se uită la videoclipuri muzicale, parodii şi vlog-uri.

Pe segmentul non-music, în capul listei se află parodia muzicală a celor de la Noaptea Târziu, parodie muzicală făcută după melodia “Da-te-n dragostea mea” cântată de Connect-R. Pe locul al doilea se situează un episod din parodia animată a celor de la Creative Monkeyz, Robotzi; iar pe al treilea loc se clasează un clip făcut de Magicianul Robert Tudor în care acesta încearcă să “comunice” cu maşina sa inteligentă.

Segmentul muzical este dominat de artişti autohtoni şi din fericire acel gen de muzică care implică multă valoare şi rănirea duşmanilor nu face parte din lista.

Pe primele două poziţii o avem pe Delia cu melodiile “Cum ne noi” şi “Da, mamă“, urmată de melodia “Nu pune la suflet” cântată de Ruby. Pe următoarele poziţii se află “Până vara viitoare” – Jo feat. Randi; “Fete din Balcani” – Corina, Mira şi Skizzo Skillz; “Falava” – Naguale feat Andra.

Pe poziţia a 10-a din cadrul listei pentru România se află melodia “See you again” a lui Wiz Khalifa; aceasta melodie fiind pe primul loc în clasamentul global de pe YouTube in anul 2015.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.