Maguay va participa la DreamHack Cluj-Napoca 2015

Mai sunt nici mai mult, nici mai puțin de 12 zile până când DreamHack Cluj-Napoca își va deschide porțile cu surle, saxofoane și trompete așa că din ce în ce mai mulți parteneri sau expozanți sunt anunțați.

Unul dintre aceștia este compania Maguay care continuă tradiția de a-și face simțită prezența și la acestă ediție, unde a pregătit multe surprize.

Înainte să vi le spun mă gândeam să abordez un mic subiect. Nu știu dacă vă dați seama, dar să organizezi un astfel de eveniment în afara Bucureștiului reprezintă un test în plus atât pentru echipa organizatorică, cât și pentru expozanți.

Fiindcă Bucureștiul este capitala țării noastre, în mare parte acolo se regăsesc mai marile firme de Gaming, Hardware, Software, etc sau reprezentanții acestora.

Din punct de vedere logistic este un pic mai ușor să organizezi un eveniment acolo. Acum că se ține la Cluj-Napoca, trebuie să ai grijă de transportul echipamentului care te costă bani în plus, cazare pentru cei care se vor ocupa de stand pe durata celor 4 zile, mâncare și multe alte cheltuieli așa că trebuie să apreciem acest lucru.

Maguay@DreamHack 2015 (2)

Bun, revenim la surprize. În cadrul evenimentului, Maguay va prezenta noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower powered by ASUS, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Skylake și Haswell-E, noua gamă de laptop-uri de gaming MyWay P, o stație grafică Maguay PowerStation, noile monitoare Iiyama de gaming și 4K, etc.

Ca de fiecare dată, specialiștii Maguay vor ajuta vizitatorii interesați de achiziția unui sistem Maguay să își realizeze configurația ideală, în funcție de bugetul și necesitățile lor – indiferent dacă vorbim despre un sistem de gaming sau de o stație de lucru profesională. De asemenea, pentru sistemele achiziționate cu ocazia evenimentului, toți vizitatorii DreamHack vor beneficia de o reducere de 10%.

Mai mult, Maguay va organiza și tombola mult așteptată de vizitatorii de la DreamHack, unde aceștia pot câștiga numeroase premii, oferite de către Maguay și partenerii săi Intel, ASUS și HyperX.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.