Top 10 jocuri anulate – 2015

În decursul unui an apar sute de jocuri. Dintre aceste sute numai câteva zeci sunt cu adevărat demne de luat în seamă. Dintre aceste zeci, le numeri pe degete pe cele care merită să se numească capodopere.

Cu toate acestea există anumite jocuri care ne fură ochii la prezentări și ne fac să le așteptăm că pe a doua venire a lui Iisus… ca în final, din varii motive să fie anulate definitiv. Astăzi le aducem un omagiu acestor jocuri: Top 10 jocuri anulate.

10. Heavenly Sword 2
După ce au fost lăudați pentru primul joc al seriei de pe PS3, echipa Ninja Theory a decis că franciza are potențial și că un sequel pentru Heavenly Sword este inevitabil.

Cu toate acestea, sarcina de a crea Heavenly Sword 2 a revenit studioului SCE Cambridge, deoarece Ninja Theory erau ocupați cu Enslaved.

În 2013, SCE Cambridge a primit restructurări și membrii echipei au fost “deportați” studioului Guerrilla Games. Despre Heavenly Sword 2 nu s-a mai auzit nimic de atunci. 

9.Command & Conquer: Tiberium
Lista de spin-off-uri Command & Conquer pe care EA le-a anulat într-un fel sau altul este imensă. Nouă ne-a luat în special ochii Tiberium, un FPS bazat pe seria RTS Command & Conquer. După doi ani de dezvoltare, EA a zis stop și Tiberium nu a mai văzut lumina zilei niciodată. 

8. Eight Days
Un joc ce urma să apară pe PS3, Eight Days era genul de joc cu gangsteri pe care toată lumea și-l dorea. Povestea să se petrecea pe o perioadă de 8 zile (cu ciclu zi-noapte) în opt state diferite din SUA. Jocul a primit un mic demo la E3 2006, dar de atunci nu s-a mai auzit nimic de el, iar cu fiecare zi șansele să mai apuce lumina zilei scad considerabil. 

7. Sadness
Jocul trebuia inițial să fie un horror psihologic pentru micuțul Nintendo Wii. Cu un stil noir foarte interesant și cu mecanici ce promiteau să scoată tot ce e mai bun din Wii, Sadness putea să fie ceva unic în industrie. Din păcate a avut un ciclu de dezvoltare cu probleme, ca în final să fie anulat. 

6. Gears of War: Exile
După cum îi spune și numele, acesta trebuia să fie un alt joc din seria Gears Of War. Cu toate acestea, Exile nu a fost nici măcar anunțat oficial așa că nu știm nimic despre el.

Totuși putem bănui că nu era un joc slab deloc, că avea o poveste interesantă și că probabil era exclusiv pe Xbox. 

5. Call of Duty: Devil’s Brigade
Dezvoltat de Underground Development pentru PC, PS3 și Xbox 360, Devil’s Brigade urmă să fie primul Call Of Duty la persoană a treia și sa ne prezinte o altă față a Celui de-al Doilea Război Mondial. N-a fost să fie… 

4. StarCraft: Ghost
Acest joc trebuia să fie un third-person shooter pentru console pe baza universului din celebrul RTS StarCraft de la Blizzard. Ghost urma să fie dezvoltat de cei de la Nihilistic Software, băieții care au distrus Resistance și Call of Duty cu jocurile lor de pe PS Vita.

Deși părea un joc interesant, probabil că e mai bine pentru toți să nu apăra.. sau cel puțin să nu fie făcut de Nihilistic. 

3. Fallout Online
Un MMO Fallout putea fi un motiv bun de a petrece ore  în șir în fața ecranului. Problema acestui joc a fost însăși compania-mamă a lui Fallout, Bethesda, care nu a fost mulțumită de munca studioului Masthead, studio însărcinat cu Fallout Online, așa că au anulat proiectul definitiv. 

2. Batman: Gotham by Gaslight
Un titlu steampunk ce să petrece în Londra Victoriană sună destul de banal având în vedere jocurile steampunk din ultima vreme (precum The Order, Dishonored sau Code Name S.T.E.A.M.), dar un joc steampunk în care e protagonist Batman… wow.. asta e un vis umed pentru mine. Din păcate însă, singurul lucru pe care l-am primit a fost un clip cu 2 minute de gameplay… și atât.

1. Star Wars 1313
Un third-person shooter, anunțat la E3 2012 ca fiind un titlu pentru consolele next-gen, ce urma saƒ fie un a€œsimulator” de bounty hunter cu însuși Boba Fett în rolul principal. Cu toate acestea 1313 nu a vaƒzut lumina zilei, fiind anulat in clipa in care EA a primit drepturile asupra jocurilor Star Wars. 

Ce jocuri anulate sau uitate în dezvoltare v-ar plăcea vouă să butonati? 

 

Surse: [DenOfGeek] [CheatCodeCentral]

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.