Grand Gaming Series by ESL Romania

În România, fenomenul eSports a început să cam ia amploare de ceva timp. Spun acest lucru deoarece am văzut multe persoane/echipe dornice să se afirme pe scena sportului electronic, unele dintre ele depunând eforturi notabile pentru a-și menține nivelul de performanță la o cotă ridicată.

Vorba aia “Cine se scoală de dimineață departe ajunge”, dar asta nu înseamnă că “Cei din urmă, nu pot fi cei dintâi”.

Pentru a satisface cerințele “pieței”, ESL România a pregătit pentru voi Grand Gaming Series, o serie de competiții de gaming, care vă vor pune la încercare abilitățile voastre de gameri.

Mai multe detalii aveți în comunicatul oficial de presă de mai jos! Enjoy! 😀

Kickoff Events si ESL, împreună cu Grand Cinema & More și Grand Combo anunță deschiderea înscrierilor în prima editie de competiții de gaming, dedicate exclusiv gamerilor români. Grand Gaming Series va reuni la start cei mai buni gameri ai jocurilor League of Legends, HearthStone și FIFA15, într-un format special, care îmbină competițiile online (pe platforma ESL), cu evenimentele offline, din Grand Cinema & More și Grand Combo.

“După succesul de anul trecut, când am transmis în direct, în premieră pentru România, finala Campionatului Mondial de League of Legends, am decis că este momentul să facem următorul pas” a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director. “Cu ajutorul Kickoff Events și ESL, oferim posibilitatea gamerilor români să participe la prima ediție a Grand Gaming Series. Participanții se pot înscrie fără taxe și vor beneficia de premii atractive și un show de neuitat, cu fiecare eveniment offline organizat.

Prima ediție a Grand Gaming Series va debuta pe 22 februarie cu calificările online (link) și se va încheia în luna mai, cu Marea Finală. Pe toată durata turneului se vor organiza 6 evenimente offline în cadrul cinematografului Grand Cinema & More și în zona de entertainment Grand Combo, din Băneasa Shopping City, urmate de două finale în cadrul acelorași locații.

“Suntem bucuroși să anunțăm înca un proiect important dedicat gamerilor români, pe care îi așteptăm să se inscrie în număr cât mai mare pe site-ul ESL Romania” a spus Gigi Loghin, Managing Partner Kickoff Events. “Vrem să le mulțumim celor de la Grand Cinema & More și Grand Combo pentru că au facut acest proiect posibil”.

Premiile totale pentru toate competițiile din cadrul primului sezon Grand Gaming Series se ridică la 8.500 EURO cash, adăugându-se aici produsele hardware oferite câștigătorilor de peste 3.000 EURO.

Pentru mai multe detalii legate de Grand Gaming Series vă rugăm să vizitați următorul link sau www.grandentertainment.ro .

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. bft tuturor un inceput bun si pentru Romania poate ne mai desteptam si noi asa nu ne mai uitam la alti jucam si noi la un nivel cat de cat pro

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.