Festivalul DreamHack 2015 a dat startul la bilete

Iată că anul 2015 ne aduce o serie nouă de evenimente și lansări în țărișoara noastră dragă și scumpă. Unul dintre aceste evenimente este DreamHack, care și de data aceasta ne așteaptă cu două ediții, una la București între 24 și 26 Aprilie și alta din câte am înțeles eu bine, la Cluj Napoca, Capitala Europeană a Tineretului în 2015, în cadrul Cluj Arena, între 30 Octombrie și 1 Noiembrie.

Mai multe detalii despre ediția din toamnă nu mai am din păcate, dar vă pot spune că a început vânzarea biletelor pentru ediția din primăvară. Mai multe detalii aveți în comunicatul oficial de presă.

S-au pus în vânzare biletele și abonamentele pentru a 5-a ediţie a celui mai mare festival digital din România, DreamHack Bucharest 2015, care se va desfășura între 24-26 aprilie, la Sala Polivalentă din Capitală.

Bilete și abonamentele au prețuri promoționale în perioada 26 ianuarie – 8 februarie și pot fi achiziționate de pe shop.computergames.ro.

Biletele se pot cumpăra și prin www.bilete.ro, din oficiile Poștei Române și Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum și din Magazinele Germanos.

Prețurile în perioada 26 ianuarie – 8 februarie sunt:

  • 40 lei/ 8 euro SMS – pentru abonamentul de 3 zile (24-26 aprilie)
  • 300 lei – pentru zona VIP

DreamHack Bucharest 2015 aduce și în acest an cele mai îndrăgite jocuri: Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Leagends, HearthStone, Minecraft sau cele pentru console.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.