Vreti să mă vedeţi jucând WoT la PC Garage?

Duminica aceasta voi participa în echipa bloggerilor la evenimentul World of Tanks organizat de PC Garage, În lupta mecanizată vor intra 16 echipe, care se vor lupta până la distrugere completă pentru niște premii fabuloase, inclusiv articole promoţionale şi gold venite chiar de la producătorii unuia dintre cele mai apreciate jocuri freemium din România, Wargaming.net.

De asemenea, lista de premii destinate participanţilor nu se opreşte aici: Wargaming, Logitech, NVIDIA şi Utok ridică de asemenea miza cu un arsenal incredibil, toate acestea cu dedicaţie specială pentru cei mai buni dintre participanţii la competiţie.

Aşadar, eu împreună cu ceilalţi şase bloggeri din echipă, vom juca împotriva celor 78 de inamici din competiţia World of Tanks. Dacă încă nu v-aţi înscris, o puteţi face chiar la faţa locului în showroom-ul PC Garage, începând cu ora 11.00, când se dă startul evenimentului.

Componenţa fatalei echipe de bloggeri este:

Marile premii, în valoare totală de 1500 de dolari, dar şi alte detalii despre desfăşurarea competiţiei, pot fi găsite în articolul pe care colegul WoT-ist Pompiliu l-a realizat cu câteva zile în urmă.

Link-ul oficial al competitiei: http://www.pcgarage.ro/vino-la-wot-facem-alegeri.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.