Driveclub primește dată de lansare pentru PS4

Sony a anunțat însfârșit data de lansare a lui Driveclub, punând capăt tuturor speculațiilor și zvonurilor. Anticipatul joc de racing se va lansa exclusiv pe PlayStation 4 pe 7 octombrie, 2014.

Driveclub a fost anunțat inițial în februarie 2013 în timpul evenimentului de dezvăluire al lui Playstation 4. Acesta a fost planificat ca un titlu de lansare pentru PS4, dar a fost amânat cu puțin timp înainte de lansare sistemului în noiembrie.

“Ne-am pus în minte să lansăm jocul la începutul lui 2014 și ne vom ține de promisiune și vom livra jocul de curse cu adevărat inovativ” a spus Shuhei Yoshida, președintele SCE Worldwide Studio.

“Problema e când ești ambițios, trebuie să fii pregătit să accepți provocările care vor apărea de-a lungul drumului. Ce oferă Driveclub nu a mai fost obținut în această categorie în trecut, așa că, din cauza asta echipa noastră are nevoie de mai mult timp să pregătească jocul pe care toți îl așteptăm” a adăugat el.

În plus față de această veste, Sony a lansat un nou video care ne arată procesul prin care a trecut jocul. Yoshida a confirmat de asemenea că Driveclub are un nou game director, Paul Rustchnysky, care în trecut a lucrat tot ca game director la MotorStorm RC.

httpv://www.youtube.com/watch?v=pJqsLKS23YM

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.