World of Tanks – Refined Trailer

Prin intermediul următorului video compania Wargaming dorește să ne aducă la cunoștință apariția unei serii noi de video-uri în care ni se vor oferi detalii legate de procesul de dezvoltare al jocului World of tanks și schimbările majore care vor avea loc în anul 2014.

Vom avea parte de o revizie întreagă a jocului World of Tanks, această începând de la “temelie” și terminându-se cu cea mai mică chichiță. Dezvoltatorii ne promit că gameplay-ul va fi îmbunătățit semnificativ și că vom experimenta”un nou nivel” de realism și imersiune.

Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=Dws4XUIHFVI

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

5 COMENTARII

  1. rahat pe bat , in primul rand arr trebui sa lucreze la “ce ne doare” si asta nu e grafica ci e mm-ul si rng-ul stupid care te baga in echipe de cartofi intentionat sa pierzi si nefiind bazat pe skill ca atare nu ai nicio sansa daca esti incepator intr-o echipa de incepatori / medii si pica unul unicum in cealalta echipa . sa elimine seal clubbingul si sa dinamizeze jocul pentru ca la tier mare momentan cine campeaza mai tare ala castiga. Am avut meciuri in care 10 minute nu a miscat nimeni nimic de frica sa nu fie vazut si mort din 2 focuri. Jenant.

      • e irelevant ca fac schimbari pentru WT sau Maica Tereza. Nu alea sunt prioritatile. Lumea juca WoT si inainte cand grafica nu era nu stiu ce. Eu nu am timp sa ma belesc ochii la grafica cand joc WoT , alta e ideea acolo.

        • Are dreptate… De cand WT a inceput sa mearga bine si cei de la Wargaming au inceput cu diferite update-uri “haotice”, adica au modificat graficile atat de mult incat daca nu ai un calculator bun trebuie sa iti cumperi altul sau sa renunti la joc… Au facut tot felul de modificari doar din cauza celor de la Gaijin… Ei i-au pus pe picioare pe cei de la WG… :))) altfel poate o lasau mai moale cu updateurile.
          P.S.: stiu ca e ceva timp dd la aceste comentarii dar sunt mai nou pe la overheat… 🙂

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.