Lansare cu fast şi hip hop – fii printre primii care joacă GTA 5 în România

De la lansarea lui GTA IV de acum 5 ani de zile, orice gamer respectabil care a terminat jocul şi-a pus periodic întrebări despre cât va trebui să aştepte până la o continuare a apreciatului joc. Ei bine, suntem la 6 zile distanţă de lansarea lui Grand Theft Auto V, adică pe scurt GTA V. Iar jocul va avea eveniment de lansare în Bucureşti!

Voi înţelegeţi ce spun? Se lansează Grand Theft Auto V, continuarea (probabil) legendară a unei serii (cu siguranţă) legendare de jocuri open world. Deja putem anticipa că în perioada de după lansarea jocului toate conflictele armate din întreaga lume vor fi puse pe pauză, iar la protestele cu Roşia Montană vor mai participa doar câinii de pe străzi.

Lansarea în România

Vestea şi mai tare este că jocul va beneficia de un eveniment de lansare oficială în Bucureşti – un adevărat midnight launch care va începe luni, pe 16 Septembrie de la ora 22:30 şi va zgudui magazinul MediaGalaxy din Bucureşti Mall (sau Mall Vitan, cum e el cunoscut în ultima vreme) preţ de câteva ore.

În afara faptului că jocul va fi prezentat în faţa fanilor, evenimentul va avea şi un iz de show: DJ Phlo Da Shaolin va fi prezent cu echipamentul său de mixat pentru a lovi urechile fanilor cu cele mai supărate ritmuri de hip hop, iar trupa de dansatori BlockBusters Crew (fostă participantă la Românii au Talent) va dansa mai ceva ca în filmele Step Up.

Organizatorii promit şi o mulţime de alte surprize pentru fani, care prin participarea la diversele concursuri de la locul evenimentului vor avea şansa să plece acasă cu premii ce au legătură cu jocul.

Jocul va apărea (momentan) doar pe cele două console majore de generaţie curentă, aşa că aceia care doresc să fie primii care experimentează cea mai nouă capodoperă Rockstar vor trebui să înveţe să cauzeze haos cu ajutorul unui gamepad. În cadrul evenimentului de lansare din Bucureşti acel gamepad va fi DualShock 3, căci jocul va fi prezentat pe console PlayStation 3.

Recapitulând:

Luni

16 Septembrie

22:30

Bucureşti

MediaGalaxy Bucureşti Mall (Calea Vitan 55-59)

Noi vom fi acolo. Dacă vreţi să ne cunoaştem, lăsaţi-ne un mesaj pe pagina de Facebook . Poze de la eveniment veţi găsi tot acolo.

 

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.