World of Tanks- Chinese Tech Tree Review

Salutare dragi cititori și tanchiști sau…cititori tanchiști. În următorul review vă vom prezenta noul tech tree cu tancuri Made în China sau mai degrabă…Used în China.

Istoria blindatelor chinezești a fost marcată de un început modest, lipsa experienței în acest domeniu forțându-i pe liderii militari să opteze pentru importul  tancului NC-31, acesta din urmă fiind primul tanc din tech tree-ul nostru. La prima vedere această “tanchetă” pare fragilă, dar cu upgrade-urile de rigoare va fi un partener numai bun de distracție.

Următorul tanc de import este modelul Vickers, de producție britanică, care seamănă izbitor cu tancurile  rusești model T-26 sau T-46.

Tancul de tier 3 Chi-Ha reprezintă prima tentativă de producție proprie a blindatelor. Până în acel moment fabricile din China se ocupau doar cu repararea sau producerea de piese noi pentru tancurile din dotare.

Lista ar putea continua aproape la nesfârșit, însă prefer să vă ofer plăcerea de a descoperi voi fiecare tanc în parte, cu plusurile și minusurile sale. Totuși, am câteva sfaturi pentru voi.

Avantajul tancurilor chinezești ușoare și medii este că beneficiază de o mobilitate și  putere de foc sporită. Toate acestea compensează un blindaj mai slab, deoarece tancurile au fost adaptate pentru terenul muntos și mlăștinos din China.

Pentru acest tip de tancuri vă sugerez tactica de brawler sau de hit&run. În caz că găsiți un inamic singur, care se mișcă mai greoi, trebuie să vă folosiți viteza și puterea de foc și să faceți “cercuri” în jurul acestuia. Dacă întâlniți mai multe tancuri puteți să trageți într-unul și să părăsiți zona de conflict. Repetați rețeta, dar din diferite poziții. Nu trebuie să dați ocazie inamicilor să va prindă pe loc.

Pentru tancurile heavy, povestea este un pic mai simplă. Principala grijă pe care trebuie să o aveți este să vă ascundeți acel “lower plate” de focul inamic sau dacă nu puteți, trebuie  să vă mișcați continuu și să stați într-o poziție de diamant  astfel încât să nu dați ocazie inamicilor să vă prindă pe picior greșit.

Pentru a vă face o idee clară asupra acestui tech tree, am pregătit un video care prezentă fiecare tanc în parte.

Roll Out! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=SPwQ4kSXixs

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.