Youtube – din iunie și pe Vita

Dacă tot avem parte de cea mai inovativă tehnologie de la Sony – adică PS Vita, care ne aduce un număr de aplicații fără de care nu mai putem de ochii cu societatea (Music Unlimited, Skype, Facebook, LiveTweet, Flickr și Foursquare), era normal ca palmaresul  de social media apps al consolei să crească și el!

PS Vita nu reprezintă doar un mod de a-ți petrece frumos timpul în metrou/autobuz/pat jucându-te, ci poate face mai mult de atât: poate să filmeze și să redea pe  ecranul OLED superb de 5 inci conținut video! Deci era  la mintea cocoșului faptul că Youtube  trebuie să aterizeze pe noua portabilă, lărgind astfel portofoliul aplicațiilor de comunicare socială digitală.

Astfel, Youtube va fi disponibil pentru descărcare încă de la sfârșitul lunii iunie și va putea fi găsit ca aplicație gratuită pe PS Store. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

3 COMENTARII

  1. De unde sau cine stie , de unde se pot lua aplicatii pentru acest gadget psvita? Nu am gasit nimic din februarie de cand am cumparat psvita datimi si mie o mana de ajutor id mass ady_boxe 0760863879. multumesc .

    • Din pacate, la momentul actual singura varianta de a accesa PS Store este sa-ti creezi un cont de UK sau US. Din cate am inteles, Sony Playstation lucreaza la implementarea sistemului PS Store in Romania, lucru care va fi realizat probabil in urmatorul an de zile.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.